We zijn een kleine, groene school in een modern en duurzaam gebouw.
Bij ons op school kennen docenten alle leerlingen. En de leerlingen kennen de docenten. Dat geeft een vertrouwd gevoel!
Tijdens de lessen, leer je jouw interesses kennen en talenten te ontwikkelen.
Zo krijg je steeds meer plezier in het leren.
Deze leerwegen volg jij bij ons:
Iedere leerling volgt bij ons het reguliere programma, maar er zijn ook lessen in sport, techniek, koken, kunst en het houden en verzorgen van dieren. Deze lessen komen aan bod tijdens thematijd.
Vind je het leuk om met je klasgenoten aan de slag te gaan met techniek en technologie? Alle groepen 7 en 8 van de basisscholen in het Gooi kunnen gebruikmaken van het Technolab van onze school.
Vraag jouw leerkracht zich in te schrijven.
In het Technolab maak je kennis met moderne technieken en technologie. Je leert bijvoorbeeld een robotborstel maken. Je gaat programmeren met elektronische bouwblokken. Of je kweekt een superaardbei door DNA-onderzoek. Je leert er van alles over de nieuwste technologische ontwikkelingen. ​Met de tools en opdrachten uit het Technolab kom je meer te weten over de vakken techniek en technologie bij Yuverta. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en interesse in techniek.
Meer informatie over het Technolab vind je hier.
De aanmelddagen voor het nieuwe schooljaar zijn geweest. Wil je je toch nog aanmelden of wil je overstappen van school?
Je leest hierover meer op de pagina aanmelden bij Yuverta
Bekijk de verhalen van leerlingen van Yuverta vmbo.
Bekijk de verhalen van leerlingen van Yuverta vmbo.
We hebben de meestgestelde vragen en antwoorden hiernaast voor je op een rijtje gezet.
Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op!
We zijn een 'groene' school. Dat betekent dat je bij ons - naast de gewone vakken - ook groene praktijkvakken krijgt. Je komt meer te weten over dieren, bloemen of koken.
Ook hebben we aandacht voor duurzaamheid. Zo zorgen we dat jij klaar bent voor de toekomst!
Ja, zeker! Met je Yuverta-diploma kun je alle mbo-richtingen op. Van groen, techniek, zorg tot economie.
Iedere leerling volgt bij ons vakken als Nederlands, Engels en biologie. Maar er zijn ook lessen in sport, techniek, koken, bloemen en planten en het houden en verzorgen van dieren. Deze lessen komen aan bod tijdens thematijd.
In de onderbouw kunnen leerlingen per week zelf kiezen voor welke lessen zij zich inschrijven. Zo ontdekken zij hun eigen leerpad te volgen.
De lessen in KeuzeWerkTijd zijn divers. Er zijn vakstudielessen, projectlessen, huiswerkklassen, stilte-uren en studiewerkuren.
Vanaf begin 2022 heeft Yuverta vmbo Naarden een Technolab. Het Technolab richt zich op groep 7- en 8-leerlingen van het basisonderwijs en zijn zo ingericht dat leerlingen spelenderwijs en ontdekkend kunnen kennismaken met moderne techniek en technologie vanuit de zeven werelden van techniek (Wetenschap en Techniek).
Heb je dyslexie of dyscalculie? Dan krijg je extra tijd bij het maken van je toetsen. En als je wil, bieden we ook ondersteuningslessen aan.
Bij ons op school heb je een persoonlijke begeleider, jouw coach. Voor vragen kun je altijd bij je coach terecht. Om ervoor te zorgen dat je je diploma haalt en goed in je vel zit, kun je ondersteuning nodig hebben. Dit kun je zelf of via je ouders bij je coach aangeven, die zoekt samen met jou naar oplossingen.
Ja. Vanaf schooljaar 24-25 werken we in het eerste leerjaar met een laptop. Ouders/verzorgers krijgen na de aanmelding hierover meer informatie.
Van december tot en met februari organiseren we een aantal leuke kennismakingsactiviteiten op school. Meer weten? Scroll terug naar boven voor een overzicht van alle activiteiten.
Meer over de ondersteuning die onze school biedt, lees je in het schoolondersteuningsprofiel.
Elke school heeft een schoolgids waarin je meer kunt lezen over het onderwijs. Hierin staat ook veel praktische en belangrijke informatie over het schooljaar. De schoolgids wordt aan het begin van ieder schooljaar via ons intranet (Yunet) met ouders en leerlingen gedeeld. Benieuwd? Lees de algemene schoolgids van Yuverta of de specifieke de schoolgids van deze locatie.
Let op: dit is een voorbeeld. Het kan zijn dat er op Yunet een recentere versie is gepubliceerd.